Bardic Design

Om företaget

Digital webbyrå

Över 25 års erfarenhet

Bardic Design är din personliga digitala webbyrå

Digital webbyrå

Bardic Design är en digital webbyrå som främst inriktar sig på:

Jag är baserad i Kristdala som ligger i Oskarshamns kommun i mitten av Smålandskusten men då jag arbetar digitalt så har jag möjlighet att ta uppdrag i hela landet. Mina kunder är allt från nystartade företag till etablerade företag som vill göra om sin hemsida, föreningar, nätverk mm. 

Min story

Jag började lära mig att bygga hemsidor redan 1998 och tog en magisterexamen i datavetenskap vid BTH under åren 1999-2003. Därefter har jag främst arbetat som IT-konsult. Jag drömde länge om att starta eget företag och 2017 var det äntligen dags.

Tanken var att ha det vid sidan av mitt ordinarie jobb men drygt 2 år senare tog mod jag till mig och sade upp mig från jobbet som IT-konsult för att satsa på mitt eget till 100%.

Det är ett beslut som jag aldrig har ångrat. Nu gör jag det jag brinner för och tar bara de uppdrag som jag verkligen vill arbeta med.

Vill du ha mig hjälp med att stärka ditt varumärke?

Något du kanske inte visste om mig...

Mina ledstjärnor

Ambitiös

Jag strävar alltid för att leverera digitala tjänster som både jag och kunden är nöjda med.

Kreativ

Med ett öga för design och foto blandat med kunskap och erfarenhet ser jag ditt behov som kund.

Noggrann

Jag är noggrann med detaljerna då jag vill att både du som kund och jag som leverantör ska vara nöjda.

Behöver du min hjälp?

Välgörenhet som ligger extra varmt om hjärtat

Katthemmet Oskarshamn

Katthemmet i Oskarshamn gör ett otroligt viktigt jobb med att ta hand om hemlösa katter. Jag stöttar den ideella föreningen genom att skänka all pant och sen är jag även med och sponsrar föreningens almanacka.

Carolas Hjälpande Hand

Jag har sponsrat en hemsida och årlig support till föreningen Carolas Hjälpande Hand som hjälper barnfamiljer som inte har råd med julklappar, mat, kläder mm. Jag bidrar även till deras årliga julinsamling.