Kundcase

Judith Bröd & Bakverk

.

Judith Bröd & Bakverk

Judith Bröd & Bakverk

Judith Bröd & Bakverk i Holsbybrunn har ett hantverksbageri där du kan köpa nybakat bröd, ägg från gården och delikata bakverk. Företaget har en egen handelsbod på gården och erbjuder catering av buffé och smörgåstårtor samt vackra och fantasifulla tårtor till såväl kalas som bröllop.

Bardic Design har hjälpt Judith Bröd & Bakverk med en webbutik där kunderna kan beställa företagets produkter för avhämtning i antingen handelsboden eller på REKO-ringen i Vetlanda. I webbutiken finns företagets produkter för förbeställning och kommer att underlätta företagets administration av beställningar. Tidigare fick företaget beställningar via e-post, sms, telefon, pm, dm och fick skriva manuella kvitton. Nu kommer alla beställningar att samlas på ett och samma ställe.

Webbplatsen, som även visar upp utbudet när det gäller catering och handelsboden, blir navet i företagets marknadsföring och stärker företagets närvaro på nätet. Besök webbutiken och lägg gärna en beställning om du har vägarna förbi gården.

www.judithbrodbakverk.se

Tjänster

Etiketter

Behöver du min hjälp?