SMILE!

presenterar föreläsningen:

Du är underbar precis som du är!

Välkommen på en galet härlig energiboost!

Sveriges glädjespridare Helena Hellström bjuder på inspiration & enkla verktyg som skruvar upp glädjen, självmedkänslan & livskvalitén i vardagen. En eftermiddag som ingen går oberörd ifrån!

Till alla som vill få en glädjeinjektion och stärka sig själv och känna sig oerhört värdefull: Nu flyttar vi fokus från ”Bitter-Britta/Börje” och välkomnar ”Positiva Pia/Peter”.

En föreläsning som ifrågasätter och utvecklar med modeller som ger dig ökad livskvalité och förståelse för andra. En energi boost som stärker ditt eget ledarskap privat, som förälder och yrkesmässigt. Med mycket skratt och många härliga igenkännings faktorer där ingen går ifrån oberörd.

Trots välfärden är det mer psykisk ohälsa än någonsin. Det är på tiden att vi inte bara överlever utan LEVER & mår FANTASTISKT! Här inspireras du till enkla verktyg att använda i vardagen för ökad livsglädje.

Hjärtligt välkomna till en fantastisk eftermiddag i Påskallavik!

”Hennes enorma utstrålning går ingen obemärkt förbi, med glimten i ögat och ett fantastiskt skådespeleri tar hon publiken med storm!”

– Föreläsningsdeltagare


Datum & tid

Lördag 27 april 2019 kl. 13:30-16:00

Föreläsare

Helena Hellström, glädjespridare, coach, VD & grundare av In Vision inspiration. Läs gärna mer på www.gladjespridare.com

Köp din biljett!

I biljettpriset på 375 kr ingår 90 min föreläsning, eftermiddagsfika & trubadurmusik. Serviceavgift på 20 kr tillkommer. Biljetterna köper du enkelt på nätet eller på Oskarshamns Turistinformation, Forum Oskarshamn samt förbutiken på Maxi Oskarshamn.

Fika & specialkost

Till fika serveras en god smörgås med påläggsbuffé, nybryggt kaffe och något sött. Vänligen anmäl specialkost till Annicka senast den 25 april.

Kontaktpersoner

Annicka Gunnarsson, 070-839 49 21, annicka@bardicdesign.se och Markus Kalin, 073-042 13 72, markus@dittlivscoachning.se

Följ oss!

Gilla oss gärna på Facebook & Instagram @smilesweden!

Hitta hit

PRO-gårdens adress är Nedre Lotsgatan 4, Påskallavik. Gratis parkering finns precis utanför. Ett stenkast från havet och gångavstånd till Coop, pizzeria, Påskallaviks Gästgifveri och Lyckans Guesthouse Hotel som erbjuder boende bara 300 meter från PRO-gården.

Gratis test om självkänsla

Ta reda på hur det står till med din självkänsla just nu med ett gratis test med 18 frågor. Beställ testet via formuläret nedan helt utan kostnad!

Vi sparar dina uppgifter för att kunna skicka testet om självkänsla och information om Smile till dig. Du kan när som helst meddela om du inte vill ha flera mejl från oss.

Smile arrangeras av