Inlägg nummer två

Mitt intresse för webben och att bygga hemsidor började i slutet av 90-talet. Jag fick möjlighet att utveckla mina kunskaper under högskoletiden. Efter många år med lite olika uppdrag så startade jag mitt eget företag vid sidan om mitt vanliga arbete som IT-konsult.

Mitt intresse för webben och att bygga hemsidor började i slutet av 90-talet. Jag fick möjlighet att utveckla mina kunskaper under högskoletiden. Efter många år med lite olika uppdrag så startade jag mitt eget företag vid sidan om mitt vanliga arbete som IT-konsult.

Mitt intresse för webben och att bygga hemsidor började i slutet av 90-talet. Jag fick möjlighet att utveckla mina kunskaper under högskoletiden. Efter många år med lite olika uppdrag så startade jag mitt eget företag vid sidan om mitt vanliga arbete som IT-konsult.

Mitt intresse för webben och att bygga hemsidor började i slutet av 90-talet. Jag fick möjlighet att utveckla mina kunskaper under högskoletiden. Efter många år med lite olika uppdrag så startade jag mitt eget företag vid sidan om mitt vanliga arbete som IT-konsult.