SMILE!

En hälsodag för dig som vill ha ett friskare liv!

Lördag den 10 november kl. 10-17 är det dags för andra upplagan av Smile! Vi erbjuder en heldag med tre intressanta seminarier och workshops samt lunch och fika på Forum i Oskarshamn.


Köp din biljett!

I biljettpriset på 495 kr ingår tre seminarier, workshops, lunch och eftermiddagsfika. Vill du inte ha lunch så betalar du 395 kr. Serviceavgift på 20 kr tillkommer. Biljetter köper du på Oskarshamns Turistinformation, på Forum eller online via länken nedan.

Program
 • 10:00 Introduktion
 • 10:15 Allt är möjligt! – Förändra ditt liv idag!, Markus Kalin
 • 12:00 Lunch & trubadurmusik
 • 13:00 Mitt i livet & i andevärlden, Katarina Nyqvist
 • 14:30 Eftermiddagsfika
 • 15:00 Att leva med högkänslighet – en gåva & en förbannelse, Malin Johansson
 • 16:50 Dagen avrundas
 • 17:00 Avslutning
Sociala medier

Följ oss gärna på Facebook och Instagram @smilesweden


Seminarier & workshops

Allt är möjligt – Förändra ditt liv idag!
Välkommen på en föreläsning och workshop som tar upp olika perspektiv på bl.a. vilka hinder som står i vägen för att skapa det liv du vill leva. Om du inte vet vad målet är så vet du inte när du är framme. Jag är av den tron att vi människor är skapta för så mycket mer än 8 timmars arbetsdag och uppbokade helger. Med tanke på de stora sjukskrivningstalen vi har i vårt samhälle så är det något som inte står rätt till. Det jag däremot vet till 100% är att du kan förändra ditt liv mycket om du bara börjar röra dig i riktningen mot dina mål. Vänta inte, kom och lyssna hur du kan förändra ditt liv redan idag. Workshopen består av övningar som du gör enbart för din egen skull. Om du vill dela med dig i gruppen så finns det möjlighet till det.
 • Markus Kalin
 • Certifierad Livscoach på Ditt livs coachning
 • www.dittlivscoachning.se

Mitt i livet & i andevärlden

Jag kommer att berätta om mitt arbete som medium. Om vägen dit. Min historia om hur det är att vara ett medialt barn, tonåring, som vuxen vara mitt i livet av allt annat som sker i vardagen. Att pendla mellan två världar innan man kan ta kontrollen över sig själv och sitt liv! Och det positiva som sker när man då som människa hittar sin roll i sin egna livsplan. Jag berättar om min uppfattning och tolkning av det jag får till mig av universum och andliga vägledare. Under workshopen ger jag budskap till några i publiken.


Att leva med högkänslighet – en gåva & en förbannelse
Välkommen på en workshop där vi undersöker vad det innebär att leva med högkänslighet. Vi tittar på hur du kan ta tillvara på denna egenskap och vad du behöver för att må bra. Du får lära dig att släppa andras känslor/energier och hämta tillbaka och fylla på din egen energi. Vi kommer även göra en energibalansering med hjälp av Life Alignment healingteknik.

Köp din biljett!

I biljettpriset på 495 kr ingår tre seminarier, workshops, lunch och eftermiddagsfika. Vill du inte ha lunch så betalar du 395 kr. Serviceavgift på 20 kr tillkommer. Biljetter köper du på Oskarshamns Turistinformation, på Forum eller online via länken nedan:

Mat & specialkost

Till lunch serveras kyckling med ugnsrostad potatis och rotfrukter. Sista dagen för att köpa biljett som inkluderar lunch är 6 november. Det är även samma dag som du senast måste ha anmält specialkost till Forum på telefon 0491-158 00.

Boende

Smile anordnas på Forum i Oskarshamn. De erbjuder både hotell och vandrarhem till bra pris så om du åker långväga så rekommenderar vi dig att boka ditt boende här. Du betalar 660 kr för enkelrum och 890 kr för dubbelrum på hotellet. Läs mer på Forums hemsida.

Hitta hit

Adressen är Södra Långgatan 15-17, 572 33 Oskarshamn. Parkeringsplatser finns precis utanför Forum. Gratis med P-skiva i 2 timmar eller betalning för längre tid. Gångavstånd till restauranger, gatukök, caféer och Coop.


Kontaktpersoner & arrangörer


Hälsomässa 2019

Vi planerar en hälsomässa våren 2019 och om du är intresserad av att delta som utställare så får du gärna fylla i vår intresseanmälan så kontakta vi dig lite längre fram när vi bokat datum och planerat lite mer detaljer.